Online backup

Online backup

Online backup

Med online backup overføres dine data sikkert over nettet.

Du bestemmer selv hvad du vil gemme og hvor lang tid.

Vi sørger for at dine data gemmes sikkert hos os, samtidig gemmer vi også en ekstern kopi.

Enheder

Backup af Windows, Linux og Mac

Alle nyere versioner af Windows workstation og server er understøttet, samt Linux distributioner som fx. RedHat, Debian og Ubuntu. Maskinerne kan både være fysiske enheder, men kan også sagtens være virtuelle maskiner i VMWare eller HyperV.

Backup af smartphones

Acronis understøtter muligheden for "disaster recovery" af mobilen, hvor det er muligt at genskabe hvordan enheden så ud ved sidste backup. App'en kører i baggrunden og sørger automatisk for at spejle enheden.

Backup af Office 365

Kører alt e-mail igennem Office 365, er det naturligvis også muligt at få en backup af dette, så man fx. er sikret mod fejlagtigt slettede e-mails.

Backupprogrammer

Vi har flere forskellige muligheder for at tage backup af dine data. Vi benytter bla. Acronis og Veeam Cloud Connect.

Acronis backup

Acronis backup understøtter en bred vifte af enheder - alt fra Windows workstation, Windows server til Linux, Android og iPhone/iPad.

Acronis virker ved at der installeres et program på den aktuelle maskine. Herefter vælger man, hvad der skal tages backup af, hvorefter disse data gemmes på servere i vores datacenter.
Programmet giver også nem adgang til at genskabe data fra backuppen.

Veeam Cloud Connect

Veeam Cloud Connect virker ved at der installeres et klient/agent program på den enkelte enhed - det kan fx. være en server eller en arbejdscomputer.

Agenten sørger for at backupdata sendes til Veeam serveren hos DLX, hvor det placeres i vores topmoderne døgnovervågede datacenter.

Backupløsningen er suveræn når der er brug for at genskabe filer eller komplette operativsystemer. Det er bla. muligt at boote direkte fra backuppen, så man hurtigt er i gang igen efter fx et angreb af ransomware.

Restic, rsync...

Passer behovet ikke til en Veeam eller Acronis-løsning, så finder vi et andet setup til netop jeres behov. Det kan være at data i stedet skal synkroniseres mellem flere enheder med rsync, eller at restic opsættes til at bruge et storage i datacenteret. Måske er en løbende MySQL-dump det rette valg eller en specialløsning til Docker containers.

Book et møde

Skal vi mødes?


Lad os mødes til en kop kaffe, helt uforpligtende.


ISAE 3402
AAA
VMWare Partner
Microsoft Partner