Serverhosting

Dedikeret serverhosting

En dedikeret server hosting giver dig alle muligheder indenfor hosting.

Eget hardware

Har du dit eget hardware, er det muligt at få det placeret i vores datacenter. Alle servere er rackmonteret og tilkoblet redundante anlæg - læs mere under datacenter.
Vi kan både tilbyde løsninger, hvor I selv administrerer alt vedr. serverne, men også hvor vi sørger for, at alt er kørende og I blot skal bruge systemet som I plejer.

Køb server hardware

Vil du gerne have nyt hardware, så er det også muligt at købe serveren igennem DLX. Vi sørger samtidigt for at montere serveren i datacenteret, så den er klar til drift.

Serverleje

Lej server hardware

Vil du ikke være afhængig af eget hardware, er det også muligt at leje hardware til dine fysiske servere. Opsætningen og servicen vil være det samme som ved købt hardware. Eneste forskel er, at der løbende betales et lejebeløb for serveren.

Lej Virtuel serverhosting

Skal det ikke være fysisk hardware, så er det muligt at købe virtuelle servere med præcis den mængde af ressourcer som I har brug for. Antallet af CPU'er, ram og harddisk kan justeres op og ned efter behov.

Backup

Backup af fysisk hardware

DLX bruger backup fra Acronis og Veeam, hvor det er muligt at tage backup af enten hele serveren eller dele af serveren. Læs mere om backup her.

Backup af virtuelle maskiner

Alle virtuelle maskiner indgår i en automatisk backupplan, som foregår direkte i VMWare. Herfra er det f.eks. muligt at få genskabt hele maskinen direkte fra backuppen. Læs mere om backup her.

Skal vi mødes?


Lad os mødes til en kop kaffe, helt uforpligtende.


ISAE 3402
AAA
VMWare Partner
Microsoft Partner